Referenties

Onze tevreden klanten

“Van Kalmthout Detachering heeft ons goed geholpen bij ons project "Droogdokkenpark". Door hun flexibiliteit en snelle acties hebben we uitdagingen snel kunnen tackelen. Daarbij leverde ze gekwalificeerde machinisten die met veel expertise de opdracht uitvoerde."

Thomas Damen (projectleider Arters Group)

“De combinatie van de roterende verreiker en aanhangwagen heeft zijn dienst bewezen. Het zorgde ervoor dat het werk veel efficiënter en effectiever verliep. Het ging vlekkeloos, zonder enige problemen. Wij zijn tevreden."

Henk Harmsen (construction manager ASK Romein)

“Na wat problemen met een andere leverancier heeft Van Kalmthout Detachering deze rol mogen vervullen. Dit hebben ze op een juiste manier gedaan. Ze hebben meerdere zware machines afgeleverd inclusief de gekwalificeerde machinisten. Anderhalf jaar hebben ze ons meer dan goed geholpen. Overwerken of andere starttijden waren allemaal geen probleem. Ik ben blij dat we Van Kalmthout Detachering zijn tegengekomen.”

Patrick Vandevijver (Senior Project Manager Engie Fabricom)

“De kennis en ervaring van Van Kalmthout Detachering heeft een uitstekende bijdrage geleverd aan onze klus. Het was best een uitdaging om de platen in een krappe omgeving op de juiste plek te krijgen. Door de expertise wisten zijn exact hoe ze dit moesten aanpakken. Het verliep zelfs sneller dan we in eerste instantie voor ogen hadden. Ik heb intern ook geadviseerd om vaker iets te doen met Van Kalmthout Detachering.”

Toon de Jong (Project leider Swinnen Construction)

Onze geweldige samenwerkingen, onze krachten.

Nog een aantal mooie samenwerkingen :

5

Amsterdam Overtoomse Veld

5

Made of wood

5

Mourik / Vogel Nederrijnbrug Heteren

5

Esso Antwerp

5

SEA Tank K 700 Port of Antwerp

5

Engie Fabricom Brussels Borealis Kallo

5

Artes Roegiers Antwerp

5

ASK Romein Roosendaal

5

Rubis Rotterdam Botlek

5

Amsterdam Hillen and Roosen

5

Engie Fabricom Brussels ICT Rubis Beveren Antwerp

Sponsor van:

5

Cv de Klepperbekken

5

Cv de Nachtbraokers

Neem contact op