Aanhangwagen huren

Wilt u een aanhangwagen huren in combinatie met een roterende verreiker? Van Kalmthout Detachering beschikt over diverse zware aanhangwagens die gemakkelijk te combineren zijn met de roterende verreiker. In de praktijk blijkt dit een effectieve en efficiënte oplossing te zijn voor grote projecten. Onze machinisten zijn getraind om met deze combinatie te werken. Wilt u de roterende verreiker huren samen met de aanhangwagen? Neem dan contact met ons op.

Waarom Van Kalmthout Detachering?

Uitstekende referenties

Snel en betrouwbare service

All-inclusive pakket

Huur de aanhangwagen met roterende verreiker voor een korte of lange periode. Van Kalmthout Detachering voorziet het transport, de keuringen en de geschikte machinist. Wij zijn er gewoon.

In combinatie met de roterende verreiker is de aanhangwagen perfect om zware lasten gemakkelijk te transporten over het werkgebied. Onze aanhangwagens beginnen vanaf 12 ton laadvermogen tot aan 24 ton laadvermogen.

Veiligheid heeft bij Van Kalmthout Detachering top prioriteit. Alle trailers voldoen aan de Europese standaarden en regelgevingen. Daarnaast is de trailer ‘hufter’ proof. Aanhangwagens worden op voorhand gecontroleerd op de veiligheidscomponenten. Van Kalmthout Detachering vind het belangrijk dat aanhangwagens op een veilige manier gebruikt worden. Rijd veilig, zonder incidenten.

Ben je nieuwsgierig welke aanhangwagens we precies hebben? Neem dan contact met ons op.

06-51 52 49 19

Bel ons direct.

info@vankalmthoutdetachering.nl.

Mail ons.

Het voordeel van onze aanhangwagens

We verhuren onze aanhangwagens zowel voor kleine als grote projecten. Wij verzorgen het transport en de keuring. Wij zijn er gewoon.

Onze ervaring in de bouw leert ons dat de aanhangwagen een grote bijdrage levert aan de workflow. Het is een naast de roterende verreiker een essentieel materieel om sneller te kunnen werken. Daarom heeft Van Kalmthout Detachering gekozen voor grote, kwalitatieve aanhangwagens met een zwaar laadvermogen. Het huren van een aanhangwagen kan per week of per maand. Vaak worden ze in combinatie met de roterende verreiker gehuurd. Met name bij grotere projecten met een groot terrein blijkt de waarde van deze combinatie terug te komen. 

Veiligheid is onze topprioteit

Veiligheid is voor Van Kalmthout Detachering belangrijk en staat op de eerste plaats. Wij doen er alles aan om de opdracht te klaren, binnen de lijnen van veiligheid. Onze roterende verreikers en aanhangwagens beschikken dan ook over de juiste keuringen, papieren en veiligheidssystemen. Om ongevallen te doen voorkomen zijn onze machinisten gecertificeerd, gekwalificeerd en beschikken ze allen over een VCA-VOL.

Neem contact met ons op