Een aanhangwagen huren? Combineer het met de verreiker.

Bent u op zoek naar een aanhangwagen voor uw project? Bij Van Kalmthout Detachering vindt u altijd passende aanhangwagens. Huren van aanhangwagens kan in diverse soorten en maten. Zowel voor korte als lange termijn projecten verhuren wij onze aanhangers. Wij zorgen dat de aanhangwagen op de het juiste adres komt te staan. Wij zijn er gewoon.

Door onze ervaring in de bouw begrijpen we waarom een aanhangwagen zo essentieel is. Daarom beschikt Van Kalmthout Detachering over grote, kwalitatieve aanhangwagens met een groot gewichtcapaciteit. Huren van een aanhangwagen kan al per week of per maand. Of je nu een kort of groot project onder armen hebt genomen, onze aanhangwagens zijn ten alle tijden beschikbaar. In combinatie met de verreiker kunt u zware lasten nog effectiever en efficiënter door het werkgebied transporteren. Mobiel en flexibel kenmerken onze aanhangwagens. Tijdig komen alle onderdelen aan, precies wanneer u hem nodig heeft. 

Bij Van Kalmthout Detachering staat veiligheid hoog in het vaandel. Alle aanhangwagens voldoen aan de Europese normeringen en veiligheidsregels. Tevens controleren wij de aanhangwagens voordat deze worden verhuurd. Wij vinden het belangrijk dat u veilig, zonder gebreke, met een aanhangwagen de weg op kan. Dat vinden wij gewoon. Dit hebben we onder andere opgenomen in onze Algemene Voorwaarden

De ideale combinatie

Wilt naast het huren van een aanhangwagen ook een verreiker huren? Van Kalmthout Detachering heeft diverse verreikers met machinisten tot uw beschikking. Wilt u ze samen huren? Ook dat is mogelijk. Juist door de combinatie van een verreiker en een aanhangwagen kunt u effectiever te werk gaan.

Bent u nu benieuwd wat voor aanhangwagens wij nu exact verhuren? Neem dan contact met ons op. Wij hanteren geen vaste prijzen, maar berusten alles op maatwerk. Al onze prijzen worden op maat gemaakt. Wilt u starten met het huren van een aanhangwagen? Vraag dan een offerte aan. Wij staan voor u klaar. 

Onze vernieuwde aanhangwagen is mede mogelijk gemaakt door Mulder Wagenbouw.

Vraag je je soms af wat het verschil is tussen de verschillende aanhangwagens? En of je een aanhangwagen met een rijbewijs wel mag huren? Lees hier wat wel of niet mag.  Neem direct contact met ons op via 06-51 52 49 19 of mail naar info@vankalmthoutdetachering.nl.

Copyright © 2020 — WordPress-thema ‘Lyrical‘ gemaakt door GoDaddy
Call Now Button