Aanhangwagen huren bij Van Kalmthout Detachering

Huren aanhangwagen: combineer het met de verreiker

Bent u op zoek naar een aanhangwagen voor uw project? Bij Van Kalmthout Detachering vindt u altijd passende aanhangwagens. Huren van aanhangwagens kan in diverse soorten en maten. Zowel voor korte als lange termijn projecten verhuren wij onze aanhangers.

Door onze ervaring in de bouw begrijpen we waarom een aanhangwagen zo essentieel is. Daarom beschikt Van Kalmthout Detachering over grote, kwalitatieve aanhangwagens met een groot gewichtcapaciteit. Huren van een aanhangwagen kan al per week of per maand. Of je nu een kort of groot project onder armen hebt genomen, onze aanhangwagens zijn ten alle tijden beschikbaar. 

Bij Van Kalmthout Detachering staat veiligheid hoog in het vaandel. Alle aanhangwagens voldoen aan de Europese normeringen en veiligheidsregels. Tevens controleren wij de aanhangwagens voordat deze worden verhuurd. Wij vinden het belangrijk dat u veilig, zonder gebreke, met een aanhangwagen de weg op kan. Dit hebben we onder andere opgenomen in onze Algemene Voorwaarden

Wilt naast het huren van een aanhangwagen ook een verreiker huren? Van Kalmthout Detachering heeft diverse verreikers met machinisten tot uw beschikking. Wilt u ze samen huren? Ook dat is mogelijk! Juist door de combinatie van een verreiker en een aanhangwagen kunt u effictiever en efficienter te werk gaan. 

Bent u nu benieuwd wat voor aanhangwagens wij nu exact verhuren? Neem dan contact met ons op! Wij hanteren geen vaste prijzen, maar berusten alles op maatwerk. Al onze prijzen worden op maat gemaakt. Wilt u starten met het huren van een aanhangwagen? Vraag dan een offerte aan!

Vraag je je soms af wat het verschil is tussen de verschillende aanhangwagens? En of je een aanhangwagen met een rijbewijs wel mag huren? Lees hier wat wel of niet mag

Bent u benieuwd naar onze aanhangwagens?

Neem direct contact met ons op via 06-51 52 49 19 of mail naar info@vankalmthoutdetachering.nl! 

Call Now Button