Waarom een verreiker huren?

Verreiker huren: een krachtige machine.

Bent u op zoek naar een verreiker met de mogelijkheid om een verreiker te huren inclusief machinist? Dan staat Van Kalmthout Detachering gewoon voor u klaar. Momenteel beschikt Van Kalmthout Detachering over een Magni verreiker.

Een verreiker is een krachtige machine om zware lasten in complexe situaties te transporteren. Het heeft diverse functionaliteiten en mogelijkheden (afhankelijk van de opzetstukken).

Een verreiker huren is aan regels gebonden. Zo moet de machinist in het bezit zijn van een geldig TCVT Certificaat bij een hefvermogen boven de 10 ton. Alle machinisten van Van Kalmthout Detachering beschikken over een VCA-VOL, TCVT en een digitaal Veiligheidspaspoort. 

Van Kalmthout Detachering beschikt over gecertificeerde machinisten die aan deze regels voldoen. U kunt daarom bij Van Kalmthout Detachering een verreiker huren zonder enige rompslomp. Dat maakt het voor u eenvoudiger. Wij zijn er gewoon. Kijk hier naar de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Bel, Whatsapp of mail. Wij zijn te bereiken op +31 6 51 52 49 19 of u kunt mailen naar sales@vankalmthoutdetachering.nl.

Wat zijn de voordelen van het huren van een verreiker?

Voordelen bij het huren van een verreiker.

Waarom is een verreiker huren zo interessant? Huren kun je doen aan de hand van de verwachte doorlooptijd. Mocht hier iets in wijzigen (verlengend/verkort) kunt u door het huren snel op/afschalen. Daarnaast is bij het huren van een verreiker is brandstof en hijsmiddelen standaard inbegrepen. 

Het huren van een verreiker is altijd inclusief machinist. Waarom? De machinist heeft kennis en ervaring met de machine en de mogelijke werkzaamheden.

Doordat de verreikers worden geleverd met een gecertificeerde machinisten, staat deze machine nooit een dag te lang op de bouw. 

Overweegt u zelf een verreiker te huren voor een project? Dan is het belangrijk om de volgende zaken in acht te nemen:

 • Machinist;
 • Brandstof;
 • Hijsmiddelen;
 • Extra accessoires;
 • Extra transportkosten;
 • Schades aan machine;
 • Schades aan eigen materiaal;
 • Verzekering.

Dit zijn vaak onvoorziene kosten wat vaak wordt vergeten. Bij het huren van een verreiker zijn deze kosten vaak inbegrepen en zit u er niet aan vast. Tevens heeft u de volgende voordelen:

 • Eigen risico bij schades voor de verreiker machinist.
 • Een machinist met eigen machine werkt altijd effectiever.
 • Weet wat zijn machine kan, dus werkt sneller.
 • Tevens weet een ervaren machinist een veilige werksituatie te creëren. 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Bel, Whatsapp of mail. Wij zijn te bereiken op +31 6 51 52 49 19 of u kunt mailen naar sales@vankalmthoutdetachering.nl.

 

 

Magni verreiker huren

Doordat bij een verreiker huren de aanbouw delen vaak onderling zijn uit te wisselen zijn de mogelijkheden hiervan legio. Zo kunnen wij werken met diverse type en modellen verreikers. Benieuwd naar de kracht van de verreiker? Klik hier voor de hijstabellen

Verreiker huren

Gebruik maken van onze verreikers?

Wilt u gebruik maken van onze verreikers? Of heeft u een vraag over onze verreikers? Bel ons op 06 – 51 52 49 19 of vul het contactformulier in.

Onze verreikers machinisten beschikken over de onderstaande certificaten.
Call Now Button