Het ontstaan van Van Kalmthout Detachering

Mijn naam is Adri van Kalmthout, eigenaar van Van Kalmthout Detachering. Al van jongs af aan was ik helemaal gek van de cohesie tussen mens en techniek. Met name binnen de transportwereld vond ik dit helemaal geweldig. Na een aantal jaren als medewerker besloot ik voor mezelf te starten. Eerst als chaffeur, daarna als verreiker machinist.

Sinds 11 mei 2009 ben ik in het bezit van Manitou MRT-2150. Deze Manitou MRT- 2150 Privilege is in 2016 vervangen door een Magni RTH 5.21 Smart S.

Ik heb de transitie naar een verreiker machinist gemaakt door de diversiteit waarvoor een verreiker gebruikt kan worden. Een vrachtwagen is van punt A naar punt B. Met een verreiker kun je op één dag zoveel diverse klusjes hebben. Daarnaast zit er voor mij veel meer uitdaging in. Met name het nauwkeurige werk is voor mij weggelegd. Centimeterswerk met zo`n grote machine en zware last geeft mij voldoening. 

Sinds het starten van mijn eigen bedrijf ben ik steeds gegroeid. Niet alleen in mijn kennis en kunde, maar ook in onze vloot en netwerk. Hierdoor kunnen wij net wat meer bieden, ben ik flexibel en doen wat wij beloven. Dat is de essentie van Van Kalmthout Detachering: Wij zijn er gewoon.

Onze missie

De kracht van verreikers en zijn machinisten laten spreken van zijn multifunctionele capaciteiten binnen bouwprojecten door heel Nederland. Gewoon door er te zijn.

Mijn huidige verreiker heeft een hoogtebereik van 20,90 meter. Voor verdere specificaties kunt u de onderstaande hijstabel raadplegen. Reeds heb ik een project afgerond bij Engie. Dit was een groot project waar ik met trots naar terug kijk. Veel nauwkeurigheid, diverse klussen en op een heel nieuw niveau: internationaal. Als standaard accessoires beschikken we over een groot scala aan accessoires. In de basis hebben we een jip en lepelbord. Uiteraard kunnen ook andere accessoires worden meegeleverd en zijn zonder kosten mee te leveren. 

Door het gebruik van een manbak van 4.00 meter kan deze verreiker ook als hoogwerker ingezet worden. Deze verreiker in combinatie met mijn 7,5 meter lange 12 tons aanhangwagen een ideale combinatie. 

Heeft u een machinist nodig? Dan denken wij graag met u mee. Onze machinisten beschikken allen over een VCA-VOL certificaat, een TCVT certificaat en een digitale veiligheidspaspoort. 

Op alle diensten van Van Kalmthout Detachering zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze zijn aan u ter hand gesteld en op onze website gepubliceerd.

Onze visie

Het creëren van een veilige en duurzame bouwwereld.

  • Veiligheid: Het creëren van bewustwording van een veilige werkomgeving rondom het werkgebied van de verreiker.
  • Duurzaamheid: Vooruitstreven door middel van de juiste machines, het welzijn van ons personeel en materiaal wat bijdraagt aan de duurtzaamheid van de wereld.
Copyright © 2020 — WordPress-thema ‘Lyrical‘ gemaakt door GoDaddy
Call Now Button