Magni maakt werken op hoogte overzichtelijk.

Magni, het Italiaanse merk dat bekend staat om haar innoverende technieken. In 2017 wisten de Italianen de markt al te verrassen uitzonderlijke capaciteiten. Een verstelbare en kantelbare cabine behoort nu ook tot de innovaties van Magni.

De RTH serie, vanaf 6.21 tot aan de 6.46, kan worden uitgerust met deze unieke cabine. De cabine kan hydraulisch 1,5 meter in de hoogte versteld worden. In combinatie met het traploze kantelbereik van 14 graden is de maximale ooghoogte van de machine machinist maximaal 4,5 meter. De cabine bij een roterende verreiker is een volzicht cabine. Dit in combinatie met de kantelbare en verstelbare cabine zorgt ervoor dat werken op hoogte nog overzichtelijker wordt.

Magni heeft het zelfs voor elkaar gekregen om in een verhoogde stand nog volledig bediend te worden. Zelfs rijden in deze stand is geen probleem. Magni blijft dus innoveren. De nieuwe mogelijkheden zorgen ervoor dat steeds overzichtelijker kan worden gewerkt. Des te meer overzicht, des te veiliger de machinist zijn of haar werk kan uitvoeren.

Vandaar de keuze van Van Kalmthout Detachering om projecten te voldoen met een Magni. Het Italiaanse merk staat voor overzicht, veiligheid en innovatie. Ben je benieuwd naar onze Magni RTH 5.21 Smart S? Bekijk dan hier naar de mogelijkheden van deze machine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *