De innovatie van Van Kalmthout Detachering

Om mee te gaan met de wereldwijde veranderingen maakt Van Kalmthout Detachering zoveel mogelijk gebruik innovaties wat bijdraagt aan een schonere milieu.

Om te beginnen worden er alleen machines gebruikt met Euro norm Euro 6. De hoogste norm op dit moment haalbaar. Op het werk worden de medewerker verder geïnstrueerd om de motor bij stilstand uit te schakelen. Dit geeft minder minder uitstoot, minder emissie, minder geluid- en stankoverlast.

Zo maakt Van Kalmthout Detachering gebruik van de modernste en milieuvriendelijkste machines. Tevens wordt rekening gehouden met de transport van de machines, om zo weinig mogelijk uitstoot te veroorzaken. Lees hier meer over de overkoepelende milieuregeling van verreikers.

Wat kunnen we verder doen om de emissie zo laag mogelijk te houden is er onlangs een zwaar transportaanhangwagen besteld met een laadvermogen van 24 ton.  Hier is bewust voor gekozen voor een aanhangwagen met een tandemas met meesturende achteras. Dit heeft als voordeel dat de aanhanger gemakkelijker kan manoeuvreren, wat weer minder kostbare tijd kost. Tevens bespaart het brandstof, zorgt het voor minder schade aan het wegdek en de banden, waardoor minder fijnstof vrij komt tijdens de werkzaamheden. Wat weer economisch voordeel oplevert, maar vooral dat ons milieu hierdoor enorm word ontlast.

Daarnaast is Van Kalmthout Detachering tegenwoordig steeds meer ‘online’. Bepaalde processen zoals factureren en andere administratieve zaken gebeurt steeds meer online. Niet alleen door de efficientie, maar ook om onder andere papier te besparen.

Het milieubeleid van Van Kalmthout Detachering: Verandering van de wereld begint bij jezelf, hoe klein of hoe groot je ook bent. De uitstoot van schadelijke stoffen, verontreining en andere milieuproblemen zijn al enkele jaren grote gesprekstoffen binnen de industrie en de bouw.

Het beleid van Van Kalmthout Detachering is er op gericht om het milieu zo veel mogelijk te besparen. Dit gebeurt bij de afdeling administratie als bij de uitvoerende taken.

Met deze gedachtegang heeft Van Kalmthout Detachering een milieubeleid opgesteld. Dit beleid wordt binnen alle projecten doorgevoerd en streng nageleefd. Veiligheid, kwaliteit en milieuvriendelijk vinden wij belangrijk. Onze missie en visie is dan ook een veilige en schone werkwereld binnen de bouw en industrie. Lees hier meer over onze missie en visie.